Zweit veur Leid en Duckrace Maastricht, dé twee goede doelen evenementen die niet meer weg te denken zijn uit de Maastrichtse evenementen kalender, slaan de handen ineen.

Tijdens Zweit veur Leid 2020, dat plaatsvindt op zondag 9 februari, heeft Duckrace Maastricht een prominente plek langs de route en zullen lopers op verschillende locaties opgevrolijkt worden door de gele eend die symbool staat het evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt in het late voorjaar.

Zowel Zweit veur Leid als Duckrace Maastricht zetten zich in voor regionale goede doelen en dit gezamenlijke belang heeft nu geresulteerd in een unieke samenwerking. Uniek omdat de Maastrichtse serviceclub Ronde Tafel 174, organisator van Duckrace Maastricht, met haar aanwezigheid de doelen van Zweit veur Leid ondersteunt en zo helpt de ene stichting de andere, om gezamenlijk tot betere resultaten te komen. Een prachtige Maastrichtse samenwerking dus, die uitgaat van de kracht van het collectief en als accelerator kan werken voor de met zorg geselecteerde, lokale goede doelen. zweitveurleid.nl – duckracemaastricht.nl