Jongeren hebben recht op een thuis en de mogelijkheid om vanuit eigen kracht te groeien naar een zelfstandige toekomst. ​Kamers met kansen helpt deze jongeren op weg met het creëren van een goede basis.

In januari 2019 was Kamers met Kansen een van de goede doelen van Zweit veur Leid. Met de ruim € 30.000 die het opgebracht heeft, waarmee er grondig aan de slag is gegaan met de renovatie van het pand. De algemene ruimtes hebben allemaal een ware metamorfose ondergaan: alles is voorzien van nieuwe vloeren en alle ruimtes en gangen staan weer mooi in de verf. Verder is er een mooi nieuw interieur aangeschaft voor de woonkamer en zal er komend jaar aan de renovatie van de keuken gestart worden. Via deze weg nogmaals onze dank richting de organisatie van Zweit veur leid voor het mogelijk maken van deze mooie renovatie.  Voor onze bewoners draagt dit bij aan een complete “nieuwe” start.

Samengevat: een goede basis voor je toekomst!

Bedankt mede namens alle Jongeren

Team kamers met kansen Maastricht.